Loopbaanprofessional Maria Schreuders
Loopbaanprofessional
Maria Schreuders
Loopbaancoaching
Werkwijze
Hoogsensitiviteit
Tarief
Media/Nieuws
Contact

Maria Schreuders


Je eigen loopbaan bepalen is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker in een tijd waar er heel veel keus is. Of als je in een periode zit waarbij je met ziekte en verlies te maken hebt. Ik kan vanuit jouw perspectief met je meekijken en mee denken. Door goede begeleiding krijg je weer zicht op jouw eigen loopbaanpad.


Ruim 20 jaar heb ik ervaring met het begeleiden van mensen in hun werk of naar een nieuwe baan. De naam fenikscoaching heb ik gekozen omdat dat goed past bij mijn levensloop en van vele mensen die ik begeleid in mijn praktijk. 


Mijn clienten geven mij als feedback dat zij door mijn begeleiding weer beter in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en beter weten wie zij zijn, wat ze kunnen en willen. Meer info over mijn werkervaring: https://www.linkedin.com/feed/?trk=404_page


 Feniks

 

De feniks is een fabeldier uit de Griekse mythologie. De Grieken geloofden dat de feniks in staat was steeds weer opnieuw uit zijn eigen as herboren te worden. Hij zal dan bovenin een boom van kruiden een nest maken en daarin verbranden. Door de geur van de kruiden zal hij opnieuw geboren worden.

 
Fenikscoaching en training  | maria@fenikscoaching.nl